B114 Arkkienkeli Raguel

Väri: keskisävyinen koralli/syvä magenta.
Syntymäaika: klo 11.11 11.11.2015

Tasapainopullon B114 pääteema: Kyky nähdä tilanteen molemmat puolet auttaa tuomaan tasapainoa.

Tasapainopullo B114 keskittyy ensisijaisesti ihmisten suhteisiin, tapaan, jolla suhtaudumme toisiimme. On niin harvoja, jotka voivat antaa toisen vain olla. Ehkä tämä johtuu siitä, että emme usein anna itsemme olla, jolloin on vaikeaa olla omaamatta odotuksia toisiltamme. Tässä mielessä voimme luottaa Ragueliin välittäjänä, hän auttaa tai palauttaa harmonian sinne, missä on ollut epäharmoniaa.
Muuta: Kuuluu Pelastus, Tantric Illumination ja Arkkienkeli -sarjoihin.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B114, Arkkienkeli Raguel:
”Tasapainopullo B114 keskittyy ensisijaisesti ihmisten suhteisiin, tapaan, jolla suhtaudumme toisiimme. On niin harvoja, jotka voivat antaa toisen vain olla. Ehkä tämä johtuu siitä, että emme usein anna itsemme olla, jolloin on vaikeaa olla omaamatta odotuksia toisiltamme. Tässä mielessä voimme luottaa Ragueliin välittäjänä, hän auttaa tai palauttaa harmonian sinne, missä on ollut epäharmoniaa.
Juutalaisessa perinteessä Ragueliin viitataan harmonian ja oikeudenmukaisuuden arkkienkelinä, riitojen ja väärinymmärrysten parantajana. Raguel hoitaa enkelten ja ihmisten välisiä suhteita. On ilmaistu, että Raguel on arkkienkeli, joka valvoo muiden arkkienkelien työtä ja hallintaa.
Kuten kasvien tai eläinten kanssa, myös meidän suhteemme tarvitsevat hoitoa, huomiota ja hoivaamista. Rakkauden laittaminen pieniin asioihin kasvattaa rakkautta tavalla, jolla suhtaudumme muihin.
Kyse ei ole aina ystävän kanssa saman mielipiteen tai näkökulman jakamisesta. Kyse on myös siitä, kuinka voimme kuunnella kuin ystävä ja yrityksestä ymmärtää toisen näkökulma kuin omamme. Arkkienkeli Raguel tuo anteeksiantoa, rauhaa ja tyyneyttä ihmisten välille sekä parantaa väärinkäsityksiä. Raguel voi auttaa meitä uuteen tietoisuuteen kaikissa suhteissamme.
Mitä arvoisemmilta tunnemme itsessämme, sitä vähemmän koemme puutteen tunnetta suhteissamme muihin. Kyky nähdä tilanteen molemmat puolet auttaa tuomaan tasapainoa mihin tahansa seurauksena olevaan toimintaan. Raguelissa on myös vahva tuomitsematon laatu. Tuodessamme tuomitsemattoman tietoisuuden mahdollisuuden itsellemme, se auttaa meitä myös olemaan tuomitsematta muita. Tämä on korallin pelastaminen.
Saatamme ajoittain tuntea väärinkohtelua tai kunnioituksen puutetta. Voimmeko silloin kuvitella, että se alkaa itsessämme, ei oman itsemme ulkopuolella? Raguelia käyttämällä voimme löytää uuden itseluottamuksen, uuden omanarvon tunteen.
114 on myös kuin oviaukko irtipäästämiseen solar plexuksessa, jotta voimme edistyä yksilöitymisen matkallamme. (Turkoosi on korallin vastaväri). 1 on fyysinen pelastuksemme. Se auttaa aina integroitumaan fyysisellä tasolla ja on tuplasti korostettuna Raguelissa 4:n maadoittamisen kanssa.
Essentials Instructors koulutusta muutama päivä sitten Japanissa jakaessa, tuli minulle 14:n fyysinen pelastus voimakkaasti. Tämä voisi olla todellinen mahdollisuus liittyä tähteen, ei ylhäältä tai ulkopuolelta vaan tulla tähdeksi, joka olet.
Korallipelastus kutsuu meidät ylittämään tuomitsemisen, sallien ja vaalien olemuksemme ydintä voidaksemme suhtautua luottamuksella tästä paikasta itsessämme. Ymmärtäessämme oman itsen puolia, voimme havaita vaikeaksi ainoastaan tarkkailla niitä, mielipiteitä muodostamatta. Raguel pyytää meitä olemaan paras, mitä voimme olla hetki hetkeltä. Olemalla huolehtiva ja lempeä itsellemme, parannamme laatua kaikissa suhteissamme muihin.
Raguel voi auttaa meitä ylittämään vertailun. On meille tärkeää tietää, että meidän täytyy kunnioittaa polkuamme. Samalla tavalla on myös tärkeää kunnioittaa toisen polkua. Voimme kukin olla osa ratkaisua, jos kunnioitamme toisiamme, joten vertailusta pidättäytyminen voi olla erittäin hyödyllistä. Yksi tärkeimmistä kivienergioista Raguelissa on akvamariini, avustaen meitä olemaan lahjomattomia itsessämme ja puhumaan omaa totuuttamme sydämestä; se auttaa meitä myös pysymään linjassa sielumme perusarvojen kanssa.
Syvä magenta muistuttaa meitä aina siitä, kuinka voisimme laittaa hoivaa ja lämpöä pieniin asioihin – asioihin, jotka yleensä teemme automaattisesti tai tiedostamatta. Erityisesti tässä suhteessa keskisävyiseen koralliin, arkkienkeli Raguel yrittää pelastaa tietoisuutemme, jotta olisimme tietoisempia kaikessa mitä teemme, olisimme läsnä tai huomaavaisia kaikessa toiminnassamme. On olemassa korrelaatio Raguelin ja mestari Lady Portian tarkoituksessa.
Raguelissa on kyse oikeudenmukaisuudesta ja harmoniasta, erityisesti suhteessa ihmisten vuorovaikutukseen. Tilanteissa, joissa tarjoamme kutsumattomia neuvoja tai lausuntoja, voi se olla toiselle häiritsevää ja tässä Raguel tukee meitä odottamaan, kunnes meiltä pyydetään – todella harjoittaa Aura-Soman opinkappaletta: tunkeilemattomuutta. Raguel tarjoaa tuomitsematonta tietoisuutta, joka antaa toiselle tilan tulla omaan käsitykseen tai totuuteen tyrkyttämisen sijaan.
Koen tämän erityisen tärkeäksi tällä hetkellä. Usein neuvoja annetaan kutsumattomina ja tästä ei ole apua. Usein se tapahtuu välittämisen tai rakkauden nimissä, mutta vaikutus on päinvastainen. Raguel voi auttaa meitä todella harjoittamaan tunkeilemattomuutta, tarjoamaan kannustavaa tilaa siten, että he, joihin liitymme, voivat löytää oman totuutensa tai päätyä omaan ymmärrykseensä.
Yksi syy, minkä vuoksi Raguel sisältää muutoksen siemenen Aura-Soma järjestelmässä, on se, että tämä arkkienkeli auttaa meitä palaamaan harmoniaan, perusarvoillemme tai lähtökohtiin. Kun pysäytämme tuomitsemisen ja vain kultivoimme tietoisuutta, on mahdollista nähdä enemmän, omata enemmän selkeyttä – tämä on osa siitä, mitä Raguel tarjoaa meille tällä hetkellä.
Kun Enoch vieraili kuolevaisten maailmassa, Raguel oli se, joka kuljetti häntä maailmojen välillä. Jumalan ystävänä arkkienkeli Raguel muistuttaa meitä, että meidän on kiireellisesti muistettava. Missä olemme alkaneet unohtaa, Raguel muistuttaa meitä olemaan valppaina ja tietoisia sekä laittaa huomiomme siihen, mitä tapahtuu tai mitä teemme nyt.
Rakkaudella, kuten aina, Mike”