27%

B114 Arkkienkeli Raguel (Parasta ennen 09/2021)

Väri: keskisävyinen koralli/syvä magenta.
Syntymäaika: klo 11.11 11.11.2015

Tasapainopullon B114 pääteema: Kyky nähdä tilanteen molemmat puolet auttaa tuomaan tasapainoa.

Tasapainopullo B114 keskittyy ensisijaisesti ihmisten suhteisiin, tapaan, jolla suhtaudumme toisiimme. On niin harvoja, jotka voivat antaa toisen vain olla. Ehkä tämä johtuu siitä, että emme usein anna itsemme olla, jolloin on vaikeaa olla omaamatta odotuksia toisiltamme. Tässä mielessä voimme luottaa Ragueliin välittäjänä, hän auttaa tai palauttaa harmonian sinne, missä on ollut epäharmoniaa.
Muuta: Kuuluu Pelastus, Tantric Illumination ja Arkkienkeli -sarjoihin.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2021.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 09/2021. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd