27%

B116 Kuningatar Mab (Parasta ennen 06/2022)

Väri: kuninkaansininen/magenta.

Väri sekoitettuna: violetti.

Syntymäaika: klo 14.00 GMT 14.1.2019

Tasapainopullossa B116 löydämme tuen, jota tarvitsemme määritelläksemme prioriteettimme uudelleen.
Pääteema: Ole opas omalle jumalaiselle Minä Olen energialle.
Affirmaatio: Luotan jumalaiseen itseeni ja etenen rohkeasti.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

Värilliset Aura-Soma Equilibrium tasapainopullot ovat vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä öljyn* levätessä veden** yllä tasapainon tilassa pullon yläosan edustaessa tietoista mieltä, alempi osa edustaa piilotajuista mieltä. Jokainen pullo sisältää ainutlaatuisen sekoituksen eläviä energioita väreistä, biodynaamisessa ja orgaanisessa ympäristössä kasvaneista kasveista sekä puolijalokivistä (spagyric tinktuurat). Pulloissa yhdistyvät siten mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt yhdessä voimakkaan Aura-Soma energian kanssa tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

* luomuoliiveista johdettu skvalaani
** joka on otettu Aura-Soman biodynaamiselta tilalta, puhdistettu ja energisoitu optimaalista imeytymistä varten.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 06/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd