B118 Ekho

Väri: vaalea koralli/lila.

Tasapainopullon B118 avainasiat: Hoiva, lämpö, ​​myötätunto ja rakkaus voivat tehdä eron itsemme ulkopuolella syntyneeseen tilaan, jonka olemme nimenneet ’peloksi’. Olemme aina sanoneet, että rakkaus ja pelko eivät voi olla samassa tilassa, lisäämällä tietoisuutta tästä ja valokehon kasvusta tulee luontainen ja voimakas antidootti kaikelle tällä hetkellä tapahtuvalle.

Pääteema: Sen kautta, että hyväksymme itsemme täysin ja yhteydessä Maahan, tuomme esiin mahdollisuuden muutokseen.

Affirmaatio: Rakkauteni itseäni kohtaan palautuu kehittäessäni yhteyttä Maahan ja ympärilläni oleviin.

Suositeltava käyttöalue: päälaelle ja/tai koko kehon ympäri alavatsan tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd