B120 Persephone

Syntynyt 27. toukokuuta, 2021 klo 8:00 BST

Väri: kirkas/oranssi

Tasapainopullon B120 avainasiat: Tukeminen kohti suuremman tason kommunikaatiota itsessämme – Persephone saattaa kohottaa korkeamman mielemme kykyjä tuoden meidät vapauden ja täyttymyksen tunteeseen.

Suositeltava käyttöalue: sakraalichakran alueelle alavatsan tasolla koko kehon ympäri sekä kaikkialle kehoon.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

3 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen valinta: Paras tapa varmistaa, että tämä pullo on sinulle sopiva, on konsultaatio Aura-Soma Colour Care Practitioner® konsultin kanssa. Pääset kohtaamaan yli 100 kaksiväristä tasapainopulloa, joiden värit hohtavat silmiesi edessä kuin jalokivet. Koulutettu konsultti pyytää sinua valitsemaan neljä pulloa, jotka kutsuvat sinua eniten – ne tasapainopullot, joita et voi vastustaa.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd