Tuote loppu

B122 Poseidon

Syntynyt 14. joulukuuta, 2022 klo 12.00 GMT
Väri: kirkas magenta/limenvihreä
Tasapainopullon B122 avainasiat: Itsestämme välittäminen niin täydesti kuin mahdollista.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

Varasto loppu

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen valinta: Paras tapa varmistaa, että tämä pullo on sinulle sopiva, on konsultaatio Aura-Soma Colour Care Practitioner® konsultin kanssa. Pääset kohtaamaan yli 100 kaksiväristä tasapainopulloa, joiden värit hohtavat silmiesi edessä kuin jalokivet. Koulutettu konsultti pyytää sinua valitsemaan neljä pulloa, jotka kutsuvat sinua eniten – ne tasapainopullot, joita et voi vastustaa.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd