67%

Basilika eteerinen öljy, luomu – Primavera

Eteerinen basilikaöljy on tunnettu aromaterapiassa hermoja vahvistavana, ajatuksia kirkastavana, henkistä väsymystä helpottavana ja jännityksiä laukaisevana, minkä vuoksi se on myös erinomainen öljy lihasten rentouttamiseen. Luonnonmagiassa basilikan tuoksun kerrotaan rohkaisevan onnellisuuteen ja rauhaan, se luo sympatiaa kahden henkilön välille ja toimii hyvin myös aineellista hyvinvointia houkuttelevissa öljysekoituksissa.

Luomulaatuinen Ocimum Basilicum Espanjasta.

Pakkauskoko: 5 ml

5,00 

1 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Alcohol, Ocimum Basilicum (basilika) öljy yrtistä, Eugenol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH