64%

Bergamotti eteerinen öljy, luomu – Primavera

Hedelmäisen vihreän ja keveän tuoksun omaava, raikastava bergamotti on kohottava hyvän mielen eteerinen öljy. Se sopii hyvin käytettäväksi muun muassa kylvyissä ja saunassa lievittäen siten jännitystiloja, stressiä, masennusta, yskää sekä hermostuneisuutta.

Luomulaatuinen Citrus bergamia Italiasta.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: laventeli, neroli, ruusu, vetiveria ja kaikki sitrusöljyt.

Pakkauskoko: 5 ml

5,00 

3 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki: Virkistävä kylpysuola
2 dl kristalli- tai merisuolaa
4 tippaa bergamotti eteeristä öljyä
4 tippaa sitruunaruoho eteeristä öljyä
1 tippa eukalyptus eteeristä öljyä
1 tippa rosmariini eteeristä öljyä
(6 tippaa vihreää elintarvikeväriä)
Sekoita eteeriset öljyt hyvin karkean Himalajan kristallisuolan tai merisuolan joukkoon ja käytä valmista kylpysuolaa rentouttavaan kylpyyn ammeessa tai vaikka jalkakylvyssä. Säilytä valmis kylpysuola tiiviisti kannella suljettavassa purkissa.

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH