30%

Chakraheiluri Ajna

Hopeanvärisen ketjun päässä oleva pallonmuotoinen lapis latsuli kiviheiluri kultaisella otsachakran (ajna) symbolilla. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Heilurin koko on noin 20×40 mm.

9,80 

4 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Lapis latsulin kerrotaan välittävän muinaista tietoa ja viisautta käyttäjälleen sekä kohottavan omaa tietoisuutta, oivalluksia ja älyä. Lapis latsuli on erittäin metafyysinen kivi, joka on kuin avain henkiseen loistavuuteen ja vahvaan unityöskentelyyn. Yötaivaan sininen lapis latsuli on yksi horoskooppimerkki Härän, Vaa’an, Jousimiehen ja Vesimiehen onnenkivistä sekä syyskuun kuukaudenkivi ja Jupiterin planeettakivi.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.