Chakrariipus Elämänpuu

Elämänpuu chakrariipus koostuu seitsemän eri puolijalokiven eli kuhunkin chakraan liitettävän, metallilankaan pujotetun pienen kiven ryppäistä. Riipuksen metalliosat ovat hopeoitua korumetalliseosta.

Koko: leveys 30 mm, korkeus 50-55 mm

12,00 

1 varastossa

Elämänpuu on yleismaailmallinen symboli, joka on ilmestynyt myytteihin, legendoihin ja tarinoihin ympäri maailmaa muinaisista ajoista lähtien. Tämän myös Kosmisena puuna, Maailmanpuuna tai Pyhänä puuna tunnetun puun juuret koskettavat kaikkea, mikä on piilossa ja kasvaa alisessa. Runko (keho ja mieli) yhdistyy oksiin, jotka edustavat mielen kehittymistä ja henkisiä pyrkimyksiä, kuten viisautta, harmoniaa, suojaa, voimaa, runsautta, kauneutta ja vapahdusta.

Chakra on sanskriitinkielinen sana, joka tarkoittaa ratasta viitaten kehon energiakeskuksiin. Useimmat aasialaiset perinteet kertovat seitsemästä chakrasta, jotka sijoittuvat ihmisen energiakehon keskiviivalle selkärangan juuresta ylöspäin aina pään yläosaan eli kruunuun saakka.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen kokonsa, muotonsa ja värityksensä suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin kiviriipuksen ulkonäöstä.