25%

Crazy Lace akaattienkeli 25 mm

Kaiverretut, pikkuiset kivienkelit tuovat tullessaan siunauksia toiveisiin ja unelmiin! Kauniin muotonsa ja kivienergiansa ansiosta ne ovat myös ihania pienen pieniä muistamisia tai herkkiä lahjoja, jotka kulkevat suojellen mukana taskussa tai laukussa. Enkelit, jotka liitetään crazy lace akaatin kivienergioihin ovat: Agiel, Cambiel, Sachiel, Serayel ja Zaphiel.

Koko: korkeus noin 25 mm.

6,00 

3 varastossa

Crazy lace akaatti (kutsutaan myös nimillä rodeoakaatti tai rosettakivi) on suurimmilta osin Meksikosta löytyvä puolijalokivi. Se tunnetaan myös naurukivenä, koska kiven uskotaan tuovan mukanaan lämpöä, rohkaisevan turvallisuudentunnetta sekä itseluottamusta. Kiven upea kuviointi, satunnaiset pitsimäiset kuviot, luovat tunteen energiapyörteistä, jotka stimuloivat mieltä ja asennetta. Kiviterapian mukaan crazy lace akaatti on siis ilon ja naurun kivi, se yhdistetään aurinkoisiin juhliin ja tanssimiseen. Tämä hullupitsinen akaatti on tukeva ja rohkaiseva, se kohottaa ajattelua ja edistää myönteisyyttä.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen kokonsa, muotonsa ja värityksensä suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin kivienkelien ulkonäöstä.