Eetteripelastus taskupullo

Oranssipullo liitetään toiseen chakraan, mutta sitä levitetään keholle erityisellä tavalla vasemmasta korvalehdestä aina vasempaan nilkkaan saakka sekä haran eli alavatsan alueelle. Mikäli kehossa on erityisiä henkisen jännityksen kohtia, voi tätä emulsiota levittää mainiosti myös näihin kohtiin. Tämä tasapainopullo saattaa muun muassa auttaa päästämään irti menneestä siten, että avautuu mahdollisuus tämän päivän suunnitelmille.

Väri: oranssi/oranssi.

Pakkauskoko: 25 ml

22,80 

3 varastossa

Taskukokoiset pelastuspullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden taskupullojen apu on aina lähellä. Niitä valmistetaan tietyistä Equilibrium tasapainopulloista, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi ja käytännöllisiksi päivittäisessä käytössä. Taskupullot ovat eri tavalla energisoidut kuin lasiset tasapainopullot, jolloin useampi ihminen voi käyttää niitä. Taskupullon ravistaminen aktivoi tuotteen vain väliaikaisesti, mikä tekee niistä ihanteellisia jakaa ja käyttää esimerkiksi koko perheen kesken.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi taskupullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd