50%Tuote loppu

Greippi eteerinen öljy, luomu – Primavera

Hedelmäisen raikas ja kirpeä greippi eteerinen öljy desinfioi ja puhdistaa ilmaa sekä edistää keskittymistä, helpottaa jännittyneisyyttä ja keventää mieltä. Greipin antiseptiset ominaisuudet tekevät siitä myös oivan eteerisen öljyn rasvaisen ihon hoitoon ja pohjaöljyyn yhdistettynä eteeristä greippiöljyä suositellaan verenkiertoa tehostavaan hierontaan ja nestettä poistavana selluliitin hoitoon.

Luomulaatuinen, biodynaamisesti viljelty Citrus paradisi Paraguaysta.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: bergamotti, eukalyptus, fenkoli, frankinsensi, geranium, inkivääri, laventeli, mandariini, piparminttu, sitruuna, sypressi, timjami ja ylang ylang.

Pakkauskoko: 5 ml

7,90 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Citrus Grandis (greippi) öljy hedelmäkuoresta, Citral**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH