Tuote loppu

Hopeakuusi eteerinen öljy, luomu – Primavera

Hopeakuusi on emotionaalisesti voimistava eteerinen öljy, joka voi olla avuksi tunteellisen väsymyksen, masennuksen (myös kaamosmasennus) tai ahdistuksen aikoina. Se soveltuu luonnollisesti joulun ja talvisesongin tuoksusekoituksiin, mutta sen hyötyjä ei kannata rajoittaa vain tähän vuoden aikaan.

Sopii hyvin yhteen sypressin, seetrin, laventelin, sitruunaruohon, piparmintun, rosmariinin, santelipuun sekä useimpien sitrusöljyjen kanssa.

Luomulaatuinen Abies alba Ranskasta.

Pakkauskoko: 5 ml

15,80 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Abies Alba öljy lehdestä, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH