50%

Howliitti kideheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva kolmiosainen howliittiheiluri vuorikiteellä. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Koko: ketjun pituus 16 cm ja heilurin koko 60-70 mm.

9,80 

6 varastossa

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Howliitti omaa sangen rauhoittavan energian, sitä voidaan käyttää helpottamaan vihan, jännittyneisyyden ja hermostuneisuuden tunteita. Sen sanotaan rauhoittavan mieltä ärtyneitä ajatuksia lauhduttamalla sekä rentouttavan uneen tai meditaatioon. Kiviterapia kertoo howliitin myös auttavan tulemaan tietoiseksi päämääristään ja helpottavan siten niiden tavoittamista kärsivällisyyttä kasvattaen.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.