90%

Immortellevesi, luomu (Parasta ennen 08/2020)

Lämpimän ja mausteisen tuoksuinen Primaveran luomulaatuinen Immortelle eli Olkikukkavesi toimii nopeana ensiapusuihkeena mustelmiin ja lihassärkyyn, sen lieventävä ja rauhoittava vaikutus voidaan havaita välittömästi. Lisäksi sillä on rentouttava, vahvistava ja uudistava vaikutus ihoon. Se auttaa ihoa uusiutumaan, elpymään ja sitä käytetään usein myös kypsän ihon hoitoon.

Luomulaatuinen Helichrysum Italicum.

HUOM! Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2020.

Pakkauskoko: 100 ml

2,00 

1 varastossa

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat tärkeä osa ihon luonnollista kauneudenhoitoa. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena, luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää muun muassa kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, hauteisiin, raikastavana matkaseurana sekä omien parfyymien tai huonetuoksujen valmistukseen.

Käyttösuositus: Suihkutetaan suoraan iholle kasvojen ja vartalon hoidossa. Suihkauta Olkikukkavettä kasvoille ja taputtele se tämän jälkeen lempeästi ihoon käsin. Voit myös suihkauttaa Olkikukkavettä vanulappuun ja pyyhkiä täysin kostutetulla vanulapulla puhtaan, kuivan ihon päällä, jonka jälkeen kukkavesi taputellaan ihoon. Voidaan käyttää myös meikin päällä. Sopii kääreisiin ja hauteisiin.

Vinkki: Olkikukkaveden vaikutuksen vahvistamiseksi voit hieroa kukkaveden suihkuttamisen jälkeen iholle luomulaatuista mäkikuismaöljyä.

Valmistusaineet: Helichrysum Italicum kukkavesi*, Alcohol*.
* = valvotusta luomutuotannosta

Valmistaja: Primavera Life GmbH