53%

Inkivääri eteerinen öljy, luomu – Primavera

Mausteinen ja lämmittävä inkivääri eteerinen öljy on hyvä verenkierron tehostaja: nauti vaikka koko kehoa lämmittävästä jalkakylvystä eteerisen inkivääriöljyn kanssa. Inkivääriä on käytetty myös vilustumisoireiden, ruoansulatusongelmien, reumatismin ja lihaskipujen hoitoon.

Luomulaatuinen Zingiber officinale Sri Lankasta.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: appelsiini, bergamotti, eukalyptus, frankinsensi, geranium, greippi, mandariini, sitruuna, vetiveria ja ylang ylang.

Pakkauskoko: 5 ml

10,00 

2 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Zingiber Officinale öljy juuresta, Citral**, Geraniol**, Limonene**, Linalool **
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH