50%

Jasmiini eteerinen öljy – Primavera

Kukkainen ja sensuaalinen jasmiini eteerinen öljy on erittäin lempeä, tyynnyttävä ja uudelleen elävöittävä öljy. Sen valloittava tuoksu rauhoittaa hermoja palauttaen mieleen myönteisyyden ja sydämeen rakkauden.

Aito eteerinen 100 % jasmiiniöljy (Jasminum grandiflorum ) Intiasta, absoluutti, tavallinen laatu. Pakkauksessa mukana myös pipetti.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: bergamotti, sitrusöljyt, laventeli, ruusu, santelipuu, sypressi, vanilja ja ylang ylang.

Pakkauskoko: 1 ml

21,25 

1 varastossa

Primaveran aidot eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Jasminum Grandiflorum (jasmiini) kukkauute, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Isoeugenol**, Benzyl Benzoate**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH