20%

Labradoriitti kämmenkivi 45 mm

Kauniisti hiottu kämmenkivi (kosketuskivi, huolikivi) labradoriitista asettuu hyvin käden kämmenelle. Nämä käsinkosketeltavat kivet ovat upeita näytillä ihailtavina, mutta tarpeeksi pieniä laitettavaksi vaikka tyynyn alle tai sujautettavaksi laukkuun. Niitä voi halutessaan pitää kädessä myös meditaation aikana tai asettaa tiettyihin kehon kohtiin osana kivillä hoitamista tai hierontaa.
Koko: 33-40×43-48 mm
Paino: 27-43 g
Alkuperämaa: Madagaskar

11,20 

4 varastossa

Kiven voima: mystinen, suojeleva, rauhoittaa ylivilkasta mieltä ja tuo esiin uusia ideoita sekä energisoi mielikuvitusta. Velhonkiveksikin kutsuttu labradoriitti on erittäin mystinen ja suojeleva kivi, joka auttaa oman kohtalon tunnistamista sekä yhdistää ihmisen elementtien ja universaalin energian kanssa. Tämän valontuojan kerrotaan kohottavan tietoisuutta ja esoteerisen tiedon kivenä labradoriitti mahdollistaa johdatuksen mysteereihin. Fyysisellä tasolla kivi liitetään silmiin, aivoihin ja hormonijärjestelmään, sen kerrotaan helpottavan stressiä sekä kasvattavan kestävyyttä.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin kämmenkiven ulkonäöstä.