20%

Kämmereriitti hierontapuikko 85 mm

Perinteisiä shamaanien, parantajien ja metafyysikoiden työkaluja eli kivisiä hoitopuikkoja käytetään kiviterapiassa hoitamiseen sekä energian kohdistamiseen. Toisesta päästään pyöreäksi hiottu kämmereriittisauva onkin erinomainen muun muassa meridiaanien ja lihaksien hierontaan sekä paineluun ja sauvan terävämpi pää on taasen hyvä akupisteiden sekä vyöhykepisteiden paineluun.
Koko: 85×20 mm
Paino: 53 g
Alkuperämaa: Intia

272,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Kämmereriitti (engl. kammererite) on hyvin harvinainen kromipitoinen klinokloorimineraali, joka kiteytyy massoja muodostaen pyramidin kaltaisten ja kuusikulmaisten kiteiden muodossa. Väri voi vaihdella tummanpunaisesta purppuraan ja jopa syvään violettiin. Kämmeriitin löysi vuonna 1841 suomalainen mineralogi Nils Gustaf Nordenskiöld, joka nimesi sen tuolloin Pietarissa kaivosjohtajana toimineen August Alexander Kämmererin mukaan. Kämmereriittiä on löydetty vain Venäjältä, Norjasta, Ruotsista, Suomesta, Yhdysvalloista ja viime aikoina myös Turkista. Intiasta löydettävässä kämmereriitissa on usein vaaleanvihertäviä serpentiinikuvioita.

Kämmereriitti on korkeatasoinen kivi, joka valjastaa avaimen sielun avaamiseen. Tämän kiven purppuraiset säteet auttavat yhdistämään henkisen ja fyysisen maailman, kämmereriitti voi auttaa kohoamaan ulos fyysisestä kehosta tarjoten siten mahdollisuuden nousta korkeammalle tietoisuustasolle. Näissä ajattomissa ulottuvuuksissa kokenut harjoittaja voi navigoida henkensä tietoa täynnä oleviin loputtomiin ulottuvuuksiin. Kämmereriitti saattaa siten mahdollistaa pääsyn Akaasiseen aikakirjaan, muinaiseen astraalitasoon, joka pitää sisällään totuuden elämästä ja universumista. Kiviterapia suosittelee meditoimaan tällä kivellä suoraan kolmannen silmän tai kruunuchakran päällä. Nämä yhdessä herätetyt kehon ylemmät aktivaatiopisteet mahdollistavat kyvyn nähdä kolmiulotteisen valtakunnan ohi. Etäkatseluun, selkouniin ja astraaliseen muistamiseen on olemassa hyvin harvoja kiviä, jotka ovat vahvempia kuin kämmereriitti. Tämän mineraalin energiat ovat runsaimpia unimaailmassa, mikä edellyttää tietoisuuden värähtelemistä korkeammalla tasolla.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen kokonsa, muotonsa ja värityksensä suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin hierontapuikkojen ulkonäöstä.