Kirkas kvartsi pyramidigeneraattori

Kirkas kvartsi pyramidigeneraattori on upea koriste, mutta myös kivillä hoitamisen geometrinen työkalu. Sitä voidaan käyttää muun muassa energian kasvattamiseen ja kohottamiseen, tarkoituksen kohdistamiseen, suojaukseen sekä chakrojen tasapainottamiseen.

Koko: Pituus kärjestä kärkeen 65-80 mm.

29,50 

1 varastossa

Osastot: ,

Kvartsi pyramidigeneraattorissa hiotut kvartsikärjet värähtelevät energiaa itsestään ulospäin. Kvartsipyramidin neliskulmainen pohja vetää itseensä voimaa luoden erittäin vakaan olotilan. Pyramidin kärki taasen keskittää ja tiivistää energiat yhtä tarkoitusta varten. Metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Pyramidigeneraattoria voidaan käyttää hoitotyössä asettaen yksi pyramidi kunkin chakran ylle tai muuhun haluttuun kehon kohtaan tai alueelle. Pyramidigeneraattorin voi laittaa myös vaikka hoitopöydän alle tai mihin tahansa tarvittavaan paikkaan.

Kirkas kvartsi eli vuorikide on mestarikivi, jonka muinoin uskottiin olevan kiinteytynyttä valoa. Kiviterapeuttisesti sen erityisiin ominaisuuksiin lukeutuvat energian ja ajatusten ohjelmointi, voimistaminen ja välittäminen. Se on hyvä kivi avuksi meditoinnissa sekä lähestyttäessä korkeampaa itseä tai henkiä.