74%

Kirkas kvartsi suippoheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva kirkas, suipon muotoinen kvartsiheiluri. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi ja heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä. HUOM! Heilurissa on vain yksi punainen koristekivi kuvan kahdesta poiketen ja heilurien kivissä esiintyy sulkeumia.

Koko: ketjun pituus 17 cm ja heilurin koko 50-60 mm.

5,00 

36 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Kirkas kvartsi eli vuorikide on mestarikivi, jonka muinoin uskottiin olevan kiinteytynyttä valoa. Kiviterapeuttisesti sen erityisiin ominaisuuksiin lukeutuvat energian ja ajatusten ohjelmointi, voimistaminen ja välittäminen. Se on hyvä kivi avuksi meditoinnissa sekä lähestyttäessä korkeampaa itseä tai henkiä.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.