51%Tuote loppu

Kivipisarat Sekoitus 24 mm, 6 kpl

Riipukseksi, korvakorujen tai kaulakorun osaksi sopiva pisaran muotoinen hiottu kivi on toiselta puoleltaan litteä ja toiselta pullea. Reikä on porattu pisaran yläosaan.
Kivi: 2 kpl lumihiutaleobsidiaani, 2 kpl magnesiitti ja 2 kpl mustakivi.
Koko: 23-24×15 mm

2,80 

Varasto loppu

Kivien voimat:
Lumihiutaleobsidiaani – puhtauden ja tasapainon kivenä lumihiutaleobsidiaani auttaa tunnistamaan ja vapautumaan stressaavista ajatuskuvioista. Tämä lasikivi helpottaa myös eristäytyneisyyden ja yksinäisyyden tuntemuksissa tehden näistä kokemuksista voimaa antavia.
Magnesiitti – syvän rauhan meditaatioon ja rentoutumiseen tuova magnesiitti auttaa tunnistamaan alitajuisia ajatuksia sekä tuomaan pintaan mahdollisia itsepetoksen muotoja. Sydänchakran ylle asetettuna magnesiitti avaa sydänkeskusta ja kohottaa sydämellistä rakkautta, myös omaa itseään kohtaan.
Mustakivi – mustakivi on kauppanimitys useille mustille kiville, joissa on usein rusehtavia tai harmaita juonteita. Tämän vuoksi kiven voimia on vaikea määritellä täsmällisesti, mutta yleisesti mustien kivien voimana on ympärillään olevien kivien henkisten arvojen vahvistaminen.