56%

Koralli taskupullo (Parasta ennen 09/2020)

Rakkauden viisaus taskupullo saattaa liittyä shokkiin, hyväksikäyttöön tai vastaamattomaan rakkauteen – se voi mahdollistaa rakkauden ja viisauden jakamisen maailmaan. Ymmärrys itsensä hyväksymisestä ja itsenäisyydestä voi tuoda iloa elämään sekä auttaa ihmissuhteissa, joissa on kyseessä intensiivinen riippuvaisuus tai vastakaiuton rakkaus.

Väri: vaalea koralli/vaalea koralli.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2020.

Pakkauskoko: 25 ml

10,00 

1 varastossa

Taskukokoiset pelastuspullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden taskupullojen apu on aina lähellä. Niitä valmistetaan tietyistä Equilibrium tasapainopulloista, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi ja käytännöllisiksi päivittäisessä käytössä. Taskupullot ovat eri tavalla energisoidut kuin lasiset tasapainopullot, jolloin useampi ihminen voi käyttää niitä. Taskupullon ravistaminen aktivoi tuotteen vain väliaikaisesti, mikä tekee niistä ihanteellisia jakaa ja käyttää esimerkiksi koko perheen kesken.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi taskupullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd