Kvintesenssi Kristus

Makealta ja mausteiselta tuoksuva, syvänpunaisen värienergian omaava Kristus kvintesenssi auttaa energisoimaan olemuksemme uudelleen, kasvattamaan maadoittumisen tunnetta sekä yhdistymään maahan. Tämä kvintesenssi tarjoaa myös suojelua ja huolenpitoa sekä auttaa ottamaan vastuuta omasta itsestään.

Väri: punainen.
Tuoksu: mausteinen ja metsäinen.
Pääteema: uudelleen energisoiva, syvä hoiva ja välittäminen.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

7 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd