Pomanderi Kulta

Pääteema: vapautuminen järjettömästä pelosta, uusi yhteys sisäiseen viisauteen.

Kulta pomanderi voi auttaa löytämään runsauden omasta itsestä ja käyttämään omaa viisauttaan täyden potentiaalin mukaan. Kulta yhdistetään solar plexus chakraan, jossa voi sijaita tuntemuksia pelosta ja ahdistuksesta – tämän pomanderin käyttö saattaa mahdollistaa itsensä hyväksymään, vastaanottamaan, sulattamaan ja rentoutumaan.

 

Tuoksu: hedelmäinen ja kukkainen.

Eteeriset öljyt*: sitruunaruoho, tuberosa, verbena, frankinsensi.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: kalsiitti, sinkiitti, topaasi.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

2 varastossa

Osastot: ,

”Poikani on nyt ollut kuumeessa keskiviikko illasta lähtien. Eilen illalla oli vielä 38.3. Laitoin eilen muutamaan kertaan kulta pomanderia ja hän sitten siihen: ”Äiti sä tuoksut tosi hyvälle”. Illalla sitten taas nukkumaan mentäessä laitoin pomanderia ja huiskutin myös hiukan hänen auraansa ja hän heti: ”Saanko mäkin tota äiti?”. Minä sitten laitoin muutaman tipan hänen kädelleen ja näytin miten tehdään – hänestä se oli todella ihanaa. Hän nukahti tosi nopeasti, ja kun kannoin hänet omaan sänkyynsä ei kuumetta ollut lainkaan!! Nyt aamulla hän on pirteä kuin peipponen ja pyysi heti saada taas pomanderia. Se on jotenkin niin liikuttavaa, kun hän huiskuttaa käsiään päänsä yläpuolella.” – Hanna

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd