38%Tuote loppu

Kuthumi suitsuke

Yksilöllisten eteeristen öljyjen sekoituksista valmistetut ja energisoidut Aura-Soman suitsuketikut ovat ihanteellisia käyttää muun muassa asuin- ja työtilojen energioiden kohottamiseen.

Värienergia: vaaleankeltainen.
Tuoksu: kukkainen, makea ja mausteinen.
Käyttösuositus: auttaa meitä muistamaan roolimme luonnossa – olemme silta enkelten ja deevojen välillä.

Pakkaus sisältää: 30 kpl suitsukkeita (pituus 14 cm, paloaika 30 min.) ja pieni suitsuketeline.

5,00 

Varasto loppu

Yksilöllisten eteeristen öljyjen sekoituksista valmistetut ja värienergisoidut Aura-Soman suitsuketikut ovat ihanteellisia käyttää muun muassa asuin- ja työtilojen energioiden kohottamiseen. Käyttämällä näitä yli 25:n vuoden kokemuksella koottuja värienergioiden ja eteeristen öljyjen yhdistelmiä eli ainutlaatuisten pomanderien ja kvintesenssien erilaisia suitsuketikkuja, kohotat kaikkien Aura-Soma kokemuksia. Biodynaamisten ja orgaanisten lähteidemme avulla voimme taata niiden tuottamien öljyjen laadut, jotka täydentyvät Aura-Soman energisointiprosessilla, mikä tekee suitsukkeistamme paljon nautinnollisempia ja hyödyllisempiä.

Tuotteen käyttö: Suitsukkeen sytyttämiseksi pidä sytytettyä tulitikkua tai butaanisytytintä suitsukejauheella päällystetyn, suipon pään lähellä muutaman sekunnin ajan. Sammuta liekki sitten puhaltamalla, jolloin suitsukkeen pää jää kytemään ja tuoksut levittäytyvät savukiehkuroiden myötä tilaasi. Aseta suitsuke suitsukepidikkeeseen tai muuhun suitsukkeen polttamiseen sopivaan, mielellään keraamiseen astiaan.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd