24%

Kvintesenssi Djwal Khul (Parasta ennen 07/2022)

Yrttisen raikas Djwal Khul (etsijän mestari) kvintesenssi tukee objektiivisen totuuden etsintää, tietoa ja uusia alkuja. Tämä smaragdinvihreään mestarisäteeseen liitettävä kvintesenssi auttaa myös astrologian sekä muiden esoteeristen asioiden korkeamman tason ymmärtämisessä ja yhdistetään jopa avaruuteen ylipäätään.

Väri: smaragdinvihreä.
Tuoksu: metsäinen ja raikas.
Pääteema: Totuuden etsintä. Tarvittava aika ja tila. Ymmärrys luonnon rytmeihin, lakeihin ja kaavoihin.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

2 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero lenpeästi ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 07/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd