53%

Kvintesenssi Holy Grail & Solar Logos (Parasta ennen 07/2020)

Holy Grail & Solar Logos kvintesenssi on väriltään vaalean oliivinvihreä ja se omaa hedelmäisen tuoksun sitruunan raikkaalla häivähdyksellä. Tämä kvintesenssi opettaa feminiinistä vastaanottavaisuutta ja sallii kommunikaation virrata lävitsemme. Etsiessämme vastauksia itsemme ulkopuolelta Holy Grail & Solar Logos kvintesenssi muistuttaa vastauksien löytyvän itsestämme, sisältämme.

Väri: vaalea oliivinvihreä.
Tuoksu: ruohoisen raikas.
Pääteema: ole vastaanottavainen ja kuuntele tarkasti.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2020.

Pakkauskoko: 25 ml

15,00 

1 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero lenpeästi ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd