Kvintesenssi-ilmanraikastaja Kuthumi 100 ml

Kuthumi avaa muun muassa tieteen ja numeroiden ymmärrykselle, se auttaa tuomaan ymmärryksen siitä, miten asiat liittyvät toisiinsa. Se on myös hyvä ilmanraikastaja kohottamaan henkistä joustavuutta, selkeyttä, avoimuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Värienergia: Vaaleankeltainen.
Pääteema: Rakkaus-viisaus, enkeli-ihminen-deevat yhteyden vaaliminen.
Tuoksu: Kukkainen, makea ja mausteinen.

Pakkauskoko: 100 ml

29,80 

1 varastossa

Aura-Soma tuotevalikoiman piristysruiskeita ovat myös eteerisiltä aromeilta tuoksuvat kvintesenssi-ilmanraikastinsuihkeet eli ilmanhoitoaineet, joista jokainen kvintesenssituoksuista harmonisoi ympäristöä mahdollistaen yhdistymisen omaan mestarienergiaan. Nämä suihkeet ovat enemmän kuin ainoastaan miellyttävä tuoksu ja ne sopivat kaikille toimien eritoten puhtaan, raikkaan ja pyhän ilmapiirin luomisessa eri ryhmien kokoontuessa esimerkiksi ryhmämeditointeihin tai vaikka hoitohuoneen ilman puhdistamisessa hoitojen välillä. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Kuthumi ilmanraikastajaa suositellaan käytettäväksi, kun halutaan ottaa yhteyttä enkeleihin ja maan elementaaleihin, se on ihanteellinen työskentelyyn maan energioiden kanssa.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd