24%

Kvintesenssi Kwan Yin & Lao Tsu (Parasta ennen 07/2022)

Vaaleanoranssit mestarivärähtelyt välittyvät appelsiineille ja appelsiinien kukille tuoksuvasta Kwan Yin & Lao Tsu kvintesenssistä, joka auttaa vapautumaan menneisyyden kaavoista ja käyttäytymismalleista. Tämä kvintesenssi sallii rakkauden itseään kohtaan kehittyä, joka tuo tullessaan tunteen syvästä rauhasta. Kwan Yin tunnetaan idässä myötätunnon jumalattarena ja Lao Tsu taasen menneisyyden alkemistina.

Väri: vaalea oranssi.
Tuoksu: appelsiinin mausteinen.
Pääteema: vapautuminen menneestä, myötätunnon mukaan tuominen.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

2 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 07/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd