Kvintesenssi Lady Portia

Kesäiseltä kukkakimpulta tuoksuva, kullanhohtoinen Lady Portia vapauttaa kielteisyyttä tehokkaasti ja opettaa meille viisasta erottelukykyä tasapainottaen tarvittaessa eri näkemyksiä. Se auttaa vähentämään itsekritiikkiä ja taipumusta tuomitsemiseen – armollisuus itseään kohtaan on todellista myötätuntoa.

Väri: kulta.
Tuoksu: kesäisen kukkainen.
Pääteema: ”Älä tuomitse…” mukaan lukien itsemme, selkeä näkemys tuo oikean toiminnan.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

5 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd