24%

Kvintesenssi Maha Chohan (Parasta ennen 05/2022)

Maha Chohan kvintesenssi yhdistetään vaaleanturkoosiin mestarisäteeseen, sen tuoksu on makean kukkainen. Maha Chohanin värähtelyt auttavat pääsemään kosketuksiin omien tunteidemme kanssa, hän on suuri opettaja, joka opettaa kuuntelemaan sisäistä opastamme ja työskentelemään sydämen kuiskausten kautta.

Väri: vaalea turkoosi.
Tuoksu: syvän makea.
Pääteema: sanottavien asioiden tietoisuuteen tuominen tunnepuolelta.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

3 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 05/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd