24%

Kvintesenssi Pallas Athena (Parasta ennen 06/2022)

Vaaleanmagentan sävyinen Pallas Athena kvintesenssi sopii mainiosti unityöskentelyyn, sillä se auttaa muistamaan unia ja tulkitsemaan niiden symboliikkaa. Se herättää myös näkemään ja arvostamaan kauneutta jokapäiväisessä elämässä. Pallas Athena rohkaisee tiedostamaan, että meillä on kaikki mitä tarvitsemme ja se voi ohjata myös oikeaan suuntaan meille oikean toimeentulon suhteen.

Väri: vaalea magenta.
Tuoksu: kukkainen.
Pääteema: rakkauden luova ilmaiseminen ja kauneus.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

3 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 06/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd