24%

Kvintesenssi Sanat Kumara & Lady Venus Kumara (Parasta ennen 09/2021)

Sanat Kumara & Lady Venus Kumara kvintesenssi on piristävä kukkaistuoksu piparmintun pilkahduksella. Tämä vaaleankorallin sävyinen kvintesenssi tuo taivaallisen jokapäiväiseen elämään ja on mainio feminiinisen ja maskuliinisen tasapainottaja. Mikäli elämässä ei ole mitään varsinaisia huolia, on tämän kvintesenssin käyttö hyödyllistä yleistä harmoniaa tukien.

Väri: vaalea koralli.
Tuoksu: aromikas.
Pääteema: jumaluuden tuominen arkeen, asioiden syvyyksiin näkeminen.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2021.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

4 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd