24%

Kvintesenssi Serapis Bey (Parasta ennen 06/2022)

Raikkaan mausteinen Serapis Bey kvintesenssi on kirkkaudessaan puhdistava jokaisella tasolla, sen sanotaan jopa vapauttavan karmisia siteitä. Se auttaa ymmärtämään kärsimystä, konflikteja ja kipua kaikilla olemuksemme tasoilla vapauttaen siten menneisyydestä. Kivien ja mineraalien kanssa työskennellessä Serapis Bey sointuu eritoten vuorikiteeseen ja tätä kvintesenssiä suositellaankin kivien puhdistamiseen terapiatilojen ohella. Yhdessä Serapis Beyn kanssa voi käyttää Lady Nada kvintesenssiä, joka vahvistaa rakastaen puhdistuvaa olemustamme.

Väri: kirkas.
Tuoksu: raikkaan kukkainen ja mausteinen.
Pääteema: tilaa uudelle.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

1 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 06/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd