Kvintesenssi Lady Nada

Ruusuille tuoksuvan, vaaleanpunaisen Lady Nada kvintesenssin pääteema on rakkaus ilman ehtoja, se auttaa muuntamaan kielteisiä energioita myönteisiksi kaikilla tasoilla. Lady Nada yhdistetään universaaliin lakiin ja hän opettaa meitä rakastamaan itseämme sekä hyväksymään itsemme avaten siten mahdollisuuden universumin yltäkylläisyydelle. Nada tarkoittaa sanskriitinkielellä ääntä ja tämä kvintesenssi onkin omiaan myös musiikin kuuntelussa ja kaikille, jotka ovat musiikin kanssa tekemisissä.

Väri: vaaleanpunainen.
Tuoksu: ruusuinen.
Pääteema: pyyteetön rakkaus.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

7 varastossa

”Lady Nadan jälkeen olen huomannut itsessäni enemmän ymmärrystä, joustavuutta, suvaitsevaisuutta, avoimuutta ja eritoten sen, että kykenen puhumaan rakkausasioista vapautuneemmin kuin koskaan. Tietysti seuran välittömyys tekee sen myös, mutta asiat, joita en voinut aiemmin kuvitella lausuvanikaan, tulevat nyt ihan itsestään ulos – ilman estoja! Se liittyy varmaan myös itsensä rakastamiseen, koska olen hyväksynyt itseni tällaisena kuin olen, vikoineni päivineen. Silti minusta tuntuu, että säteilen ulospäin enemmän valoa kuin aiemmin ja se valo on välittämisen sekä rakkauden valoa.” – Niina

”Suojaan energiaani kuin kokopäiväisenä työnä. Aion kirjoittaa blogia psyykkisen suojan aiheesta! Yksi monista työkaluistani on biodynaamisten eteeristen öljyjen sekä kasvien ja yrttien energioiden käyttö. Hiljattain rakastuin Aura-Soma tuotteeseen, joka on myös täytetty värin ja valon elävillä energioilla! Räjäyttää tajuntani…”
– Gabby Bernstein, Spirit Junkie

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd