90%Tuote loppu

Laventelivesi, luomu (Parasta ennen 07/2020)

Primaveran luomulaatuinen, ruohomaisen makea Laventelivesi ravitsee ihoa. Sillä on rauhoittava ja tasapainottava vaikutus kutinaan ja ihoärsytykseen sekä puhdistava ja rauhoittava vaikutus punoittavalle iholle. Se sopii rasvaiselle ja sekaiholle, akneiholle ja muille ongelmallisille ihotyypeille. Laventelivesi rauhoittaa ihoa myös parranajon jälkeen.

Luomulaatuinen Lavandula Angustifolia.

HUOM! Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2020.

Pakkauskoko: 100 ml

2,00 

Varasto loppu

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat tärkeä osa ihon luonnollista kauneudenhoitoa. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena, luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää muun muassa kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, hauteisiin, raikastavana matkaseurana sekä omien parfyymien tai huonetuoksujen valmistukseen.

Käyttösuositus: Suihkauta Laventelivettä suoraan kasvoille ja taputtele se tämän jälkeen lempeästi ihoon käsin. Voit myös suihkauttaa Laventelivettä vanulappuun ja pyyhkiä täysin kostutetulla vanulapulla puhtaan, kuivan ihon päällä, jonka jälkeen kukkavesi taputellaan tai annetaan imeytyä itsekseen ihoon.

Vinkki: Laventelivesi lievittää ja rauhoittaa kevyesti auringon polttamaa ihoa – suihkuta siis auringonoton jälkeen iholle Laventelivettä ja hiero ihoon sitten vielä intensiivisesti ja pitkäkestoisesti kosteuttavaa Primaveran Aloe Vera luomuöljyä.

Partavesi: Lisää enintään 5 tippaa luomulaatuista santelipuu eteeristä öljyä ja 2 tippaa luomulaatuista seetri eteeristä öljyä 100 millilitraan Laventelivettä. Ravista hyvin ennen käyttöä ja suihkuttele ihoon parranajon jälkeen.

Valmistusaineet: Lavandula Angustifolia (laventeli) vesi*, Alcohol*.
* = valvotusta luomutuotannosta

Valmistaja: Primavera Life GmbH