50%

Litsea eteerinen öljy, luomu – Primavera

Piristävä, mieltä kohottava ja keskittymistä tehostava litsea (May chang) eteerinen öljy on mainio öljy tuoksulamppuihin, automatkoille ja ylipäätään matkustaessa sekä raikastaviin vartaloöljyihin ja kylpyihin.

Sopii hyvin yhteen basilikan, mustapippurin, seetrin, muskatellisalvian, sypressin, frankinsensin, geraniumin, greipin, appelsiinin, palmarosan, patsulin, santeli- ja teepuun, timjamin, vetiverian ja ylang ylangin kanssa.

Luomulaatuinen Litsea cubeba Vietnamista.

Pakkauskoko: 5 ml

4,60 

1 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki tuoksulyhtyyn: Sitrusilo
3 tippaa litsea eteeristä öljyä
3 tippaa bergamotti eteeristä öljyä
3 tippaa greippi eteeristä öljyä

Vinkki tuoksulyhtyyn: Kesäpäivät
2 tippaa litsea eteeristä öljyä
2 tippaa mandariini eteeristä öljyä
3 tippaa piparminttu eteeristä öljyä

Ainesosat: Litsea Cubeba öljy hedelmästä, Citral**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH