Pomanderi Magenta

Affirmaatio: Tarjotessani tätä pyhää ainetta itselleni, itseäni varten, rakastan itseäni ja tunnen rakkauden ylhäältä.

Rakkaus ylhäältä – tuo sielumme energian alas tai kohti fyysisyyttä. Tunne siitä, että yläpuolellamme, kruunun yllä on rakkauden lähde ja tämä pomanderi toimii kuin muistutuksena siitä, että meillä on pääsy tuohon rakkauteen. Käytännöllisesti kyse on siitä, että laitamme rakkautemme ja huomiomme kaikkeen mitä teemme, ei ainoastaan tietoisuuden muodossa vaan myös hoivan tasona, joka voi tai saattaa mennä kaikkiin elottomiin esineisiin joita käsittelemme. Mitä tahansa harjoitamme pienissä asioissa, saattaa tuo sama tietoisuus olla saatavilla isoissa asioissa. Tämän pomanderin käyttö voi auttaa meitä pääsemään kosketuksiin esenssimme kanssa, ytimemme kanssa.

 

Tuoksu: aromikas ja kukkainen.

Eteeriset öljyt*: ruusupelargonia, ylang ylang, ruusu.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: ruusukvartsi, vesimeloniturmaliini.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

6 varastossa

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd