Tuote loppu

Magenta väriesenssi

Magentaa väriesenssiä suositellaan käytettäväksi ehdottoman rakkauden vaalimiseksi, jopa pienissä asioissa.

Väri: Magenta.
Pääteema: Ehdoton rakkaus, myös pienissä asioissa.

Alkoholipitoisuus: 25%.

Pakkauskoko: 25 ml

23,20 

Varasto loppu

”Olen juuri käyttänyt loppuun ensimmäisen pulloni magentaa väriesenssiä. Kahden viikon käytön aikana tapahtui kaksi merkittävää asiaa, jolloin kävin läpi äärimmäisen emotionaalisen paineen. Milloin muulloin tahansa olisin tullut vain vihaiseksi ja poistunut paikalta tai puolustautunut todella rajuin keinoin. Omaksi yllätyksekseni huomasin reagoivani todella luovalla tavalla, tavallaan sulattaen mahdollisesti epämiellyttävän tilanteen. Minulta löytyi kyky toimia viisaudella voimakkaan vastareaktion sijaan!” – Milla

Aura-Soman väriesenssit ovat mainio työkalu jokapäiväisessä värien käytössä oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja ne toimivat tasapainopullojen, pomanderien ja kvintesenssien tukena niiden ”välimaastossa”. Väriesenssien energiat tukevat elämään tasapainoisena ja harmoniassa ympäristön ja oman itsensä kanssa. Väriesenssit vaikuttavat värähtelyperiaatteiden mukaan tai vetämällä puoleensa itsensä kaltaisia energioita.

Tuotteen käyttö: Väriesenssejä voi käyttää pulssipisteille ranteeseen, ohimoille, nilkkaan tai kehon energiapisteisiin niin halutessaan. Näitä esenssejä voi käyttää milloin tahansa päivittäisen elämänmenon keskellä myös kukkatippojen tapaan: muutama tippa suoraan suuhun tai vesitilkkaan sekoitettuna. Aura-Soma väriesenssit sopivat hyvin yhteen muiden hoitotuotteiden kanssa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd