20%

Malakiitti-krysokolla 60 mm

Malakiitin vihreät linjat ja ympyrät yhdessä krysokollan turkoosin kanssa auttavat ilmaisemaan tunteita vapauttaen sydämeen lukittuja ongelmia ja lieventäen samalla vapautumisen aiheuttamaa ahdistusta ja stressiä. Tämä nimenomainen kivi on lähes kauttaaltaan turkoosi väriltään.
Koko: 40×60 mm
Paino: 66 g
Alkuperämaa: Kongo

27,20 

1 varastossa

Osastot: ,

Yhdistelmänä malakiitti-krysokolla omaa korkeat parantavat värähtelyt symboloiden eheyttä, kokonaisuutta ja rauhaa, kivi on tasapainon hellä palauttaja.

Malakiitin voima: Malakiitti onkin transformaation, oivalluksen, henkisen kehityksen, raskauden ja synnytyksen kivi, joka selkeyttää tunteita ja kehottaa käytännöllisyyteen. Malakiitin energiat yhdistetään kiviterapiassa myös rakkauteen, vaurauteen ja suojeluun. Malakiitti on joulukuun kuukaudenkivi ja tämä kivi liitetään horoskoopeissa Härkään, Skorpioniin, Jousimieheen ja Kauriiseen.

Krysokollan voima: Tämä vihertävän sinertävä kivi on erittäin ajankohtainen tässä ajassa, sillä sen värähtely vastaa nykyihmisen tietoisuuden tasoa avaten sisäistä näkökykyä sekä viisauden lähdettä ja se vapauttaa naisellista energiaa. Muinaisten uskomusten mukaan krysokolla on oiva kivi rakkausloitsuihin, se parantaa särkynyttä sydäntä ja uudistaa emotionaalista voimaa.