35%

Merkabaheiluri kirkas kvartsi

Hopean värisen ketjun päässä oleva merkaban muotoinen kvartsiheiluri. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi ja heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Heilurin koko on noin 25 mm.

9,80 

3 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kirkas kvartsi eli vuorikide on mestarikivi, jonka muinoin uskottiin olevan kiinteytynyttä valoa. Kiviterapeuttisesti sen erityisiin ominaisuuksiin lukeutuvat energian ja ajatusten ohjelmointi, voimistaminen ja välittäminen. Se on hyvä kivi avuksi meditoinnissa sekä lähestyttäessä korkeampaa itseä tai henkiä.

Merkaba on mystinen, pyhän geometrian tähtimuoto, joka muodostuu kahdesta säännöllisestä, kolmiulotteisesta kolmiosta eli tetraedrista. Merkaba edustaa valon kulkuvälinettä, puhdasta jumalaista energiaa, joka on jatkuvassa, harmonisessa liikkeessä.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin kiviheilurin ulkonäöstä, heilurien kivissä saattaa esiintyä sulkeumia.