49%Tuote loppu

Musta turmaliini kideheiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva kolmiosainen musta turmaliiniheiluri vuorikiteellä. Nämä turmaliiniheilurit sekoittuvat sävyiltään mustasta, harmaasta ja vihreästä. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Koko: ketjun pituus 14-16 cm ja heilurin koko 80-90 mm.

10,00 

Varasto loppu

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Turmaliini on monimutkainen alumiini-boorisilikaatti ja sitä esiintyy monissa eri väreissä. Musta turmaliini on erittäin tehokas kielteisten voimien torjuja, se karkoittaa ”pahan silmän”.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.