53%

Myrtti Peru eteerinen öljy, luomu – Primavera

Monikäyttöinen, raikkaan ja vihertävän tuoksun omaava myrtti eteerinen öljy soveltuu käytettäväksi sekoituksiin tuoksulyhdyissä, ihonhoitoon kasvoille ja vartalolle, kääreisiin, kasvojen höyrytykseen, ilman puhdistamiseen, kylpyihin, parranajoon liittyviin hoitosekoituksiin sekä kylmien säiden aikaan erityisesti havuöljyjen kanssa muun muassa höyryhengitykseen.

Sopii hyvin yhteen mausteisten ja sitrusöljyjen kanssa, kuten basilika, bergamotti, kaneli, muskatellisalvia, greippi, laventeli, sitruuna, appelsiini, piparminttu, ruusu, rosmariini ja ylang ylang.

Luomulaatuinen Myrtus communis Perusta.

Pakkauskoko: 5 ml

10,00 

2 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki rasvaisen ihon hoitoon:
1 tippa myrtti eteeristä öljyä
1 tippa rosmariini eteeristä öljyä
1 tippa laventeli eteeristä öljyä
1 tippa teepuu eteeristä öljyä
3 rkl manteli- tai aprikoosinkiviöljyä
Sekoita ainesosat keskenään ja levitä öljyseosta paikallisesti tarpeen mukaan.

Ainesosat: Myrtus Communis (myrtti) Oil, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH