59%

Neilikannuppu eteerinen öljy, luomu – Primavera

Neilikannuppu on erinomainen huoneilman puhdistamiseen, joulukauden tuoksusekoituksissa sekä eksoottisissa hajusteissa. HUOM! Suositellaan hyvin pientä annostusta tuoksulampussa käytettäväksi, sillä öljy on sangen vahva.

Sopii hyvin yhteen mausteisten ja sitrusöljyjen kanssa, kuten basilika, bergamotti, kaneli, muskatellisalvia, greippi, laventeli, sitruuna, appelsiini, piparminttu, ruusu, rosmariini ja ylang ylang.

Luomulaatuinen Syzygium aromaticum Madagaskarilta.

Pakkauskoko: 5 ml

5,00 

2 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki: Lämmittävään ja maagiseen eteeristen öljyjen tuoksusekoitukseen tuoksulyhdyssä käytettäväksi suositellaan neilikannuppua, kanelia ja limettiä yhdessä.

Ainesosat: Eugenia Caryophyllus (neilikka) öljy nupusta, Eugenol**, Geraniol**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH