57%Tuote loppu

Oliivinvihreä väriesenssi (Parasta ennen 06/2021)

Oliivinvihreää väriesenssiä suositellaan yin ja yang energioiden tasapainottamiseen, se voi olla avuksi myös yhteyttämisessä ja kestävyydessä. Sen käyttö voi johtaa sydämen avautumiseen tunnetasolla ja tämän sisäisen äänen vastaanottamiseen.

Värienergia: oliivinvihreä.
Pääteema: valonsäde kohti sydämen avautumista.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2021.

Pakkauskoko: 30 ml

10,00 

Varasto loppu

Aura-Soman väriesenssit ovat mainio työkalu jokapäiväisessä värien käytössä oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja ne toimivat tasapainopullojen, pomanderien ja kvintesenssien tukena niiden ”välimaastossa”. Väriesenssien energiat tukevat elämään tasapainoisena ja harmoniassa ympäristön ja oman itsensä kanssa. Väriesenssit vaikuttavat värähtelyperiaatteiden mukaan tai vetämällä puoleensa itsensä kaltaisia energioita.

Tuotteen käyttö: Väriesenssejä voi käyttää pulssipisteille ranteeseen, ohimoille, nilkkaan tai kehon energiapisteisiin niin halutessaan. Näitä esenssejä voi käyttää milloin tahansa päivittäisen elämänmenon keskellä myös kukkatippojen tapaan: muutama tippa suoraan suuhun tai vesitilkkaan sekoitettuna. Aura-Soma väriesenssit sopivat hyvin yhteen muiden hoitotuotteiden kanssa.
Alkoholipitoisuus: 24% vol.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd