40%

Sitriini orgoniittiheiluri

Hopeanvärisen ketjun päässä oleva orgoniittiheiluri muodostuu sitriinihipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä ja heiluri toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa. Heilurin aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Koko: Ketjun pituus 17-18 cm ja heilurin koko 40 mm.

9,00 

1 varastossa

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Läpikuultava, lämpimänkeltainen sitriini on saanut nimensä latinankielisestä sanasta citrus ja kuten pirteät hedelmät, kantaa se mukanaan auringonvoimaa. Kivi on lämmittävä, lataava ja voimistava. Se puhdistaa auroja, poistaa myrkkyjä kehosta ja auttaa ihon uusiutumisessa.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittiheilurien ulkonäöstä.