Tuote loppu

Orgoniittiriipus Ametistisydän

Sydämenmuotoinen orgoniittiriipus Sahasraran eli kruunuchakran symbolilla muodostuu ametistihipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipusta voidaan myös pitää taskussa tai sijoittaa tyynyn alle, kunhan se pysyy kosketuksessa aurasi eli energiakenttäsi kanssa. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: 40 mm.

15,00 

Varasto loppu

Osastot: ,

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Kivien voimaa: Ametisti on purppuran sävyinen kvartsi, jonka muinoin uskottiin vähentävän suuren alkoholikulutuksen vaikutuksia punaviiniin viittaavaan sävynsä vuoksi. Kiviterapiassa ametistin uskotaan karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ilmapiirin.

Huom! Jokainen orgoniittiriipus on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittiriipusten ulkonäöstä.