40%

Orgoniittiriipus Chakraovaali

Chakraovaali orgoniittiriipus muodostuu kivihipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipusta voidaan myös pitää taskussa tai sijoittaa tyynyn alle, kunhan se pysyy kosketuksessa aurasi eli energiakenttäsi kanssa. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: 50 mm.

8,40 

3 varastossa

Riipuksen kivihiput: granaatti, karneoli, sitriini, peridootti, turkoosi, lapis latsuli ja ametisti.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin riipusten ulkonäöstä.